Hami rýžová kaše se výborně hodí jako vydatný polední či večerní příkrm, který Vašemu dítěti dodá potřebnou energii pro zdravý růst a vývoj a na němž si navíc i pochutná. Lahodná chuť kaše, kterou mají děti, ale i rodiče tak rádi, vzniká spojením ovocné chutě a vůně s jemnou chutí rýže. Všechny kaše Hami jsou vyrobeny z prvotřídních, přísně kontrolovaných surovin, bez použití konzervačních látek, umělých barviv a aromat. Receptury kaší odpovídají požadavkům České pediatrické společnosti. 
  Receptura:  
 Potravina pro obilnou výživu, určená pro kojence a děti. 
 Obsahuje vitamíny a minerální látky. 
 Odpovídá požadavkům České pediatrické společnosti. 
 Neobsahuje konzervační látky, umělá barviva ani aromata. 
 Výborně se rozpouští. 
 Přidá se jen mléko - cca 150 ml
 Neobsahuje lepek. 
 Baleno v ochranné atmosféře. 
 Obsah sodíku < 150 mg/100 g. 
 Tip pro vás
 Nemléčná rýžová kaše je vhodná i pro děti alergické na lepek. Pokud se kaše připraví s hypoalergenním mlékem (např. Hami HA), může se podávat též dětem s alergií na kravské mléko.
 Od ukončeného 4. měsíce 
  Průměrné složení ve 100 g prášku: 
 Energetická hodnota 1557 kJ/372 kcal
 Bílkoviny rostlinné 5,7 g 
 Tuky 0,8 g
 Sacharidy 84,2 g
 - sacharóza 20 g 
 Vláknina 0,3 g
 Minerální látky 0,4 g 
  Vitamíny: 
 C 27 mg
 B1 0,6 mg 
  Složení: 
 Rýžová mouka (76 %), cukr, přírodní jablečný prášek (4 %), vitamín C, B1. 
  Hmotnost obsahu: 
 200 g (Cca 9 porcí)
  Náš tip
 Rýžová přesnídávka
 Do mléka Hamilon standard 2 přisypeme 2-3 lžíce rýžové kaše Hami. Kaši smícháme s libovolnou ovocnou přesnídávkou Hami, např. jablka, jablka a mrkev.
 Návod na přípravu jedné porce: 
 1. Na talíř nebo do misky vlijte 150 ml kojeneckého mléka, které obvykle podáváte svému dítěti (např. Hamilon), a nechte zchladnout na 50-60 oC. 
 2. Za stálého míchání (šlehání vidličkou) přidejte postupně 3-3,5 polévkové lžíce (22 g) kaše Hami. Hustotu kaše můžete dle potřeby upravit přidáním mléka či prášku. 
 3. Důkladně promíchejte a nechte chvíli ustát. Kaši podávejte dětem malou plastovou lžičkou nebo z kojenecké láhve. Pro podávání z láhve připravte kaši řidší. 
 4. Kaši připravujte a podávejte vždy čerstvou.