Hami rýžová kaše se výborně hodí jako vydatný polední či večerní příkrm, který Vašemu dítěti dodá potřebnou energii pro zdravý růst a vývoj a na němž si navíc i pochutná. Lahodná chuť kaše, kterou mají děti, ale i rodiče tak rádi, vzniká spojením ovocné chutě a vůně s jemnou chutí rýže. Všechny kaše Hami jsou vyrobeny z prvotřídních, přísně kontrolovaných surovin, bez použití konzervačních látek, umělých barviv a aromat. Receptury kaší odpovídají požadavkům České pediatrické společnosti. 
  Receptura:  
 Potravina pro obilnou výživu, určená pro kojence a děti. 
 Obsahuje vitamíny a minerální látky. 
 Odpovídá požadavkům České pediatrické společnosti. 
 Neobsahuje konzervační látky, umělá barviva ani aromata. 
 Výborně se rozpouští. 
 Přidá se jen mléko - cca 150 ml
 Neobsahuje lepek. 
 Baleno v ochranné atmosféře. 
 Obsah sodíku < 150 mg/100 g. 
 Tip pro vás
 Nemléčná rýžová kaše je vhodná i pro děti alergické na lepek. Pokud se kaše připraví s hypoalergenním mlékem (např. Hami HA), může se podávat též dětem s alergií na kravské mléko.
 Od ukončeného 4. měsíce 
  Průměrné složení ve 100 g prášku: 
 Energetická hodnota 1590 kJ/379 kcal 
 Bílkoviny (rostlinné) 7,5 g 
 Tuky 1,0 g
 Sacharidy 85,0 g
 Minerální látky 0,6 g
  Vitamíny: 
 B1 0,75 mg 
  Složení: 
 Rýžová mouka (99,9 %), vitamín B1.
  Hmotnost obsahu: 
 200 g (Cca 6-7 porcí)
  Náš tip
 Kaše se zeleninou
 Do vody vhodné pro kojence připravíme 1 porci rýžové kaše Hami (dle návodu). Uvaříme a rozmixujeme zeleninu, např. mrkev, brambor, hrášek, a vzniklou směs zamícháme do připravené rýžové kaše. Nakonec vmícháme 1 lžičky olivového oleje.
  Návod na přípravu jedné porce: 
 1. Na talíř nebo do misky vlijte 150 ml kojeneckého mléka, které obvykle podáváte svému dítěti (např. Hami), a nechte zchladnout na 50-60 oC. 
 2. Za stálého míchání (šlehání vidličkou) přidejte postupně 2,5 polévkové lžíce (30 g) kaše Hami. Hustotu kaše můžete dle potřeby upravit přidáním mléka či prášku. 
 3. Důkladně promíchejte a nechte chvíli ustát. Kaši podávejte dětem malou plastovou lžičkou nebo z kojenecké láhve. Pro podávání z láhve připravte kaši řidší. 
 4. Kaši připravujte a podávejte vždy čerstvou.